Rabu, 7 Mac 2012

SUPER GOJES MOMMY!!!

Assalamualaikum wahai kawan-kawan....

Dah berminggu jugak aku tak update blog nih, biasalah.... kesibukkan melanda. Tu yang kejap ada kejap takde..hihihiiiii...

Alhamdulillah, harini aku dapat curik sikit masa untuk update entry untuk di sharekan kepada u all. So, today aku nak cerciter cikit pasal.....


jejeng jejeng...


Ok ok... jangan marah ye..hehehe.. Sebenarnya hari ni aku nak sharing dengan korang satu benda yang paling aku kusut bila time nak pergi kerja. Bila pagi, aku mesti termenung depan gobok..~~~baju pelah aku nak pakai harini~~~ heheheh
Tapi, dengan adanya MIX & MATCH , baju yang dah lapuk pun boleh dipakai.
So, tak membazir lagi kan???