Selasa, 15 Julai 2014

Hepi 3 month Afiq Raikal

Yeaaa...adek dah besar! membesar dan membesar bagaikan juara..hahahaha



Hahahah..anak bujang sorang ni memang nak lawan dengan abang Aiman dia. Tadi Raikal dapat upah injection yang ketiga. Kesian dia, mata dok  mengantuk, tetiba ada jarum cuck kat peha gebuss dia tu..apelagi, melalak lah dia...huhu... 
Tadi, alhamdulilah berat dia naik lagi. Dah 7.2 kg. Bulan lepas 6.2kg.



Hensem Ilot yang lagi sorang ni pun tadi timbang jugak. Berat dia dah 17.5 kg. Kalau nak tau, Aiman ni doktor dah suruh dia kurangkan berat badan sebab dia dah masuk kat line obesiti masa dia umur 2 tahun setengah. So, sekarang memang nak kena maintain kan berat dia. Tapi kesian jugak sebab kena kurang-kurang makan dia tapi nak wat acannerrr!

Okeylah..continue next entry

bui bui bui

amigos adiosss

2 ulasan:

  1. salam ramadhan yang ke 18. datang jalan2 dari blog MiaLiana.Dia kan pesyen kumpul link blog blogger2 lain.memudahkan kita untuk terus blogwalking blog org lain ;-)..saja ja mai singgah baca entry terbaru blog ini.. Senang2 mai la blog Montana nooo ;-) semoga terus success ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tankiu Montana ;)
      selamat berpuasa juga!

      Padam